Manufactură românească de familie, specializată în realizarea de saltele, așternuturi și accesorii pentru somnul bebelușilor și al copiilor.

Firma noastră a luat naștere în 1991, ca o afacere de familie pornită cu entuziasm și energie, dintr-un vis de independență. Mondo Carp avea să fie pentru noi prilejul de a ne aventura într-o nouă lume de posibilități și de a găsi cea mai bună cale de a ne pune în slujba celorlalți.

Și ca-n mai toate poveștile, ne-a luat 7 ani să creștem și să aducem la maturitate producția actuală dedicată în exclusivitate bebelușilor și copilașilor. Conceptul produselor noastre pune accent pe confort și siguranță, fără a neglija însă nici distracția, cu dimensiunea ei educativă. Personajele ilustrate în culori vii din imprimeurile cearceafului sau păturicii sunt de multe ori primii prieteni ai copiilor și rămân printre cele mai dragi amintiri din copilărie.

Două decenii au trecut de când am pornit și multe generații de copii au crescut în așternuturile și saltelele ieșite din mâinile cusătoreselor. Pe parcurs, am dezvoltat gama de saltele și am adăugat articole noi în oferta noastră, de folos pentru proaspetele mămici. Am adus îmbunătățiri design-ului, ținând pasul cu inovațiile apărute în domeniul materiilor prime, mereu la curent cu necesitățile vieții moderne. Ne-am străduit mereu ca produsele care ies pe ușa atelierului să fie practice, rezistente, multifuncționale și economice.

Din 2007 am pășit într-un spațiu nou, aflat către capătul sudic al Bucureștiului, prin sprijinul unui program european. Aici am cunoscut perspective și provocări noi, dar mai important ca toate, mulțumirea adusă de fiecare zi de lucru. Fiindcă ne este potrivit, ne-am asumat un model organic de creștere, continuându-ne drumul ca o afacere mică – cu suflet mare. Doar așa putem fi siguri că lucrurile care ajung la dvs. păstrează căldura umană și spiritul onest al manufacturii.

Pui de Somn este cel mai recent proiect, realizat prin implicarea celei de-a doua generații a familiei. El reprezintă calitatea cu tradiție a produselor Mondo Carp, cu o imagine proaspătă și o nouă apropiere față de părinți și partenerii noștri, distribuitori sau grădinițe.

Țelul și promisiunea noastră

Credem în lucrurile făcute prin propriile puteri, fiindcă au suflet și ne vorbesc chiar și prin cusururile lor. La noi toate, de la design-ul produselor la contabilitate, rețea de calculatoare și website, sunt făcute în familie, cu îndemânarea complementară a șase perechi de mâini dibace, care fac să zbârnâie mașinile de cusut și care ne sunt alături de la început.

Apreciem utilizarea responsabilă a resurselor și aspirăm către un viitor cu zero deșeuri al activității noastre. Avem pierderi minime la croiala materialelor și suntem mereu în căutare de idei creative de utilizare a resturilor (scrieți-ne ideile voastre!). Selectăm și trimitem la reciclat 98% din ce nu mai putem folosi, iar o parte din materiile naturale ajung să hrănească plantele din grădină, după ce se transformă în compost. Ne pasă de ce se întâmplă cu produsele noastre și după ce își îndeplinesc funcția. Vă recomandăm să vizitați secțiunea Blog pentru a vedea exemple ingenioase de schimbări ale destinației vechii saltele.

În cei 20 de ani de activitate, am produs peste 500.000 de saltele și lenjerii de pat, în care au visat și probabil încă mai visează mii de copii din toată țara. Am reușit acest lucru prin relații cu parteneri de lungă durată, unele transformate în prietenii și deschidere către noi colaborări.

Pui de Somn vă aduce la îndemână articole esențiale pentru somnul bebelușilor și copiilor de până la 9 ani: saltele, lenjerii de pat, protecții laterale, pilote și pernuțe. Realizăm și livrăm produse care vă ajută să economisiți timp și bani, oferindu-vă un raport de neegalat între calitate și preț, iar copiilor – multe ore de odihnă în siguranță și confort.

Investiția Fabricat în România!

Știm ce presupune eticheta Fabricat în România pe un produs și înțelegem ce avantaje avem atunci când îl cumpărăm. Din același motiv, încercăm să utilizăm cât mai multe materii prime din România, susținând astfel economia locală și limitând importurile poluante și consumatoare de resurse.

Ne bucurăm să colaborăm cu firme mici și mijlocii de la noi și ne dorim parteneriate cu producătorii puternici din segmentul dedicat copiilor. Credem că numai împreună putem să facem mai larg accesibile pe piață garanția și investiția lucrurilor fabricate aici, impunând în același timp zonei de retail politici echitabile față de producătorii români.

Garanție de manufactură

Produsele noastre îndeplinesc standardele de siguranță și performanță. Nu folosim substanțe chimice de ignifugare, iar materialele cu care lucrăm sunt non-toxice, adecvate pentru utilizarea în puericultură.

Toate saltelele noastre sunt garantate între 12 și 36 de luni. De multe ori ele asistă la creșterea micuțului fără a suferi modificări și sunt transmise următoarei generații de bebeluși din familie sau cercul de prieteni. Chiar dacă nu prezintă semne de uzură, vă sugerăm totuși schimbarea saltelei după 3 ani, pentru a asigura igiena recomandată în menținerea sănătății copilului.

Firma noastră este certificată ISO 9001:2008 (nr. certificat 10352 / 29 06 2015).

Lucrăm și la comandă

Căutați saltea pentru un pat atipic, pentru țarc, cărucior, landou, coș sau spațiu de joacă?

Aveți nevoie de perne sau saltele de o formă și dimensiune anume pentru un proiect de amenajare? Ne plac misiunile speciale! Contactați-ne și le vom realiza pentru dumneavoastră la comandă, oferindu-vă aceeași garanție a calității.

Shopping cart

close